Garagedeuren

U kiest de CarTeck® garage sectionaaldeuren van Comfort Deur vanwege de grote verscheidenheid en oppervlakte- designs, de uitstekende veiligheidssystemen, de gepatenteerde knelbeveiliging voor de vingers, de innovatieve beslagtechniek en de intelligente aandrijfsystemen.

Ruimte voor binnen en buiten.

De sectionaaldeur bestaat uit boven elkaar geplaatste segmenten en trekt zich ruimtebesparend onder het plafond van de garage terug. Zo kan de ruimte vóór en in de garage volledig worden benut. Omdat de looprails achter de opening liggen, is de gehele inrit voor een personenwagen of zelfs een kleine transportwagen vrij.

Uw voordelen op een rij.

  • attractieve keuze m.b.t. design en kleur
  • ruimtebesparende techniek
  • warmte-isolerend en veilig
  • geluidsarme loop van de garagedeuren
  • leverbaar met electronische aandrijving
  • gepatenteerde vingerknelbeveiliging
  • uitstekende duurzaamheid
  • eenvoudige montage

Afgewerkt met veredeld staal.

De garage sectionaaldeuren van CarTeck® hebben een veredeld stalen oppervlakte met een klassiek cassetten- of ribprofiel en geven u veel speelruimte voor individuele vormgeving. U kunt kiezen uit drie representatieve oppervlaktestructuren: “glad” , “stucco” of “woodgrain”. Ook onder de oppervlakte wordt uitsluitend hoogwaardig materiaal toegepast. De meer-lagen-opbouw garandeert een uitstekende duurzaamheid.

De passende zijdeur.

Loopdeur in het midden ook mogelijk! Bij elke deur en elk profiel levert Comfort Deur een zijdeur met hetzelfde decor lees verder...

Ook in massief hout leverbaar

Voor onze deuren uit massief hout gebruiken wij twee houtsoorten: de Europese spar van uitstekende kwaliteit en de fijnmazige hemlock van overzee. De deuren worden met een kleurloze impregnatie tegen schimmelaantasting, rotting en ongedierte beschermd. Als oppervlaktefinish wordt het geheel met een transparante lak afgewerkt.

Kleuren voor iedere smaak

De stalen sectionaaldeur is in bijna alle RAL-kleuren leverbaar. De houten deuren kunt u in vijf houtkleuren bestellen.

Comfortabele bediening

Door de elektrische aandrijving met afstandsbediening wordt het openen en sluiten heel gemakkelijk vanuit de auto mogelijk. Dit is vooral bij regen, kou en duisternis heel aangenaam. De verlichting wordt automatisch in- en uitgeschakeld. De speciale uitschakelautomatiek zorgt voor extra veilligheid, bijvoorbeeld bij spelende kinderen. De deuren voldoen aan de veiligheidseisen volgens DIN normen.

Pdf Brochure GSW 40

Veilig

Veilig

Het meervoudige veersysteem aan beide kanten van de looprail compenseert optimaal het gewicht van de deur in iedere situatie.

Knelbeveiliging

vingerknelbeveiliging

Gepatenteerde vingerknelbeveiliging voorkomt gevaarlijke openingen tussen de secties. Scharnierlappen dichten de middenscharnieren volledig af.