Zonwering

Met toonaangevende kwaliteitsmerk Verano zijn wij in staat een hoogwaardig en sfeervol product te leveren, met minimaal twee tot vijf jaar garantie en een perfecte service. Voor bedrijfsmatige projecten kunnen wij u vakkundig van dienst zijn. Montage en reparaties worden door ons eigen montageteam uitgevoerd.

Terrasschermen.

Met een terrasscherm kunt u ook binnenshuis genieten van een zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een terrasscherm een praktische en esthetische oplossing.

Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje. De uitvalschermen kunnen bediend worden door: Bandbediening, oogwindwerk, elektrisch of met afstandbediening.

Rolluiken.

De Rolluiken werken als uitstekende zon en hitte wering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken zijn tevens goede geluidsisolatoren en zijn inbraakwerend.

U kunt de Rolluiken makkelijk laten aansluiten bij de sfeer van uw huis. De Rolluiken zijn namelijk leverbaar in 13 verschillende kleuren. Al onze Rolluiken word voor u precies op maat gemaakt en hebben een garantietermijn van maar liefst 5 jaar.

plissé hordeuren.

De plissé hordeur met zijn decoratieve geplisseerde insectengaas is de mooiste en meest effectieve hordeur van deze tijd. Het houd insecten buiten en is door zijn vormgeving transparant. Het horgaas rolt niet op zoals de meeste maar vouwt op en kan op ieder gewenste stand blijven staan.

Screens.

Het zonlicht wordt met een screen effectief gefilterd. Een vlakhangende zonwering die oorspronkelijk is ontworpen voor bedrijfmatige toepassingen, maar nu ook de particuliere markt veroverd heeft.

Dit type zonwering zorgt ervoor dat overdag zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Screens worden met name toegepast in situaties waar andere zonweringsystemen niet toepasbaar zijn. Dit vanwege de grote windvastheid van deze zonwering.

Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

Markiezen

De meest fraaie zonwering is de markies. Ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel kan ook op een moderne gevel de markies voor een verrassend effect zorgen.

Het doek van de markies is van 100% acryl geweven en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

De markiezen kunnen met de hand bediend worden, elektrisch of op afstandbediening.

Kwaliteit

Kwaliteit zonwering

Zonwering van Comfort Deur voldoet aan de hoogste kwaliteiteisen.

Kleuren

Kwaliteit

De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling.

  • Comfort Deur
  • Oisterwijk
  • telefoon: 06 - 106 643 28